Más de 350 000 de personas recomiendan topnanny

Anuncios de familias que buscan alguien que cuide de sus niños en Marrocs (17181)

Girona, las principales ciudades

Padres Girona
Padres Figueres
Padres Blanes

el 23/04/24 : Hola! Estem buscant una noia que sigui alegre, oberta, creativa, amb ganes de jugar i proposar activitats. Valorem molt qualsevol d’aquestes habilitats: música (tocar algun instrument/piano), idiomes/anglès, arts plàstiques, etc. Seria per venir fixe un o dos dies a la setmana (dimarts i dijous) amb una nena de 5 anys. Si creus que pots encaixar, no dubtis a escriure’ns! Moltes gràcies!

el 20/12/23 : Busco una chica para que venga una tarde fija a la semana. Debe ser alguien con ganas e ilusión, a quien le guste jugar y pasárselo bien. La peque tiene 4 años y le encanta pintar, bailar, jugar…

el 12/09/23 : Hola! Busquem una noia que parli anglès perquè vingui un dia fixe a casa a estar amb els nens. No ha de fer deures ni cap tipus de tasca a casa, només jugar amb els nens.

el 15/04/22 : Hola! Buscamos una canguro de habla inglesa para que pueda jugar con los peques. Es necesario que tenga coche, pues no vivimos en el centro de la ciudad. Hi! We are looking for an English speaker nanny to play with our kids. Car is needed.

Tu búsqueda

Girl info

Puedo ayudarte a encontrar aquellos perfiles que más se ajusten a tus necesidades!

Iniciar una búsqueda