Más de 350 000 de personas recomiendan topnanny

Anuncios de familias que buscan alguien que cuide de sus niños en Espinelves (17405)

Girona, las principales ciudades

Padres Girona
Padres Figueres
Padres Blanes

el 05/07/21 : Hola! Som una família amb un bebé de 7 mesos que busquem cangur per incorporació inmediata a partir del 12 de juliol i fins el 6 d'agost o nomes el mes de juliol. Hi hauria la posibilitat, tornant de vacances, de fer el mes de setembre i octubre també. L'horari és de matins de 9 a 14h i algunes tardes (acordem horaris). Vivim a Espinelves i cal disponibilitat de cotxe. Busquem una persona amb experiència amb nadons. No cal fer feines de casa ni cuinar, només jugar amb ell, posar-lo a dor...

el 26/06/21 : Hola! Estic buscant una cangur per cuidar el meu fill de 7 mesos. Període: per aquest mes de juliol (inici la segona setmana). Horaris: matins (9h a 14h) i alguna tarda Possibilitat de cangur durant el mes de setembre i/o octubre Gràcies!

el 18/02/21 : Hola! Estic teletreballant i busco cangur per cuidar del meu fill de 5 mesos a casa, vivim a Espinelves. De moment seria dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 14h però es possible que plantegem de dilluns a divendres. Bussuem algú amb experiència amb nadons i seriositat i cura pel tema COVID.

el 09/02/21 : nen de 4 mesos, experiència prèvia

el 02/09/17 : Necessito una cangur en cas de malaltia de la meva filla de 2 anys i no la pugui portar a la llar d'infants. En aquest cas, seria de 9h a 15h. Gràcies!!

Tu búsqueda

Girl info

Puedo ayudarte a encontrar aquellos perfiles que más se ajusten a tus necesidades!

Iniciar una búsqueda