Más de 350 000 de personas recomiendan topnanny

Anuncios de familias que buscan alguien que cuide de sus niños en Olost (08516)

Barcelona, las principales ciudades

Padres Barcelona
Padres L' Eixample
Padres L' Hospitalet De Llobregat

el 19/05/22 : Canguro que se pueda hacer cargo de 10 a 3 de la tarde

el 07/06/21 : Niñera que pueda atender a mis hijos de 7 a 9 de la mañana, llevarlos a clase, y por la tarde acompañarlos a sus extraescolares. Algún día esporádico a lo mejor tendría que atenderlos hasta la cena.

el 18/03/21 : Busco cangur per dies esporadics matins. Per portar nens escola

el 27/12/20 : Persona amb molta experiència, carinyosa i ferma amb la nena. Séria i professional amb la mare de la criatura. Si se'm dona motius reals de confiança, mai hi haurà problemes de pagament i ens entendrem durant molts anys. L'horari escolar a cobrir és entre mitja i una hora cada dia depenent si se li fan "classes de repàs", setmana si setmana no, corresponent a la meva custodia. Si interessa a ambdues parts, també tinc problemes per cobrir alguna de les setmanes d'estiu amb qui hauria d'estar t...

el 01/09/20 : Per dos nens, li han d'agradar els gossos

el 01/09/20 : Si pot ser de Santa Eulàlia de Riuprimer

el 24/08/20 : Joven, dinamica, que las haga jugar, alegre

el 13/04/20 : Que li agradi jugar, manualitats...

el 03/02/20 : Llavar els nens i portarels a escola a Prats de Lluçanès

el 12/05/19 : Tengo una niña que va hacer ahora un año y estoy embarazada neceisto alguien que me cuide la niña tres horas t cuando basca el bebè a los dos

el 26/04/19 : Busco cangur sobretot al matí dies esporadics

el 20/03/19 : Hola, busquem una cangur per dues o tres tardes a la setmana, dimarts de 4 a 8, dijous de 5 a 8, i esporàdicament alguna tarda més. Les nenes tenen 3 i 6 anys, són molt divertides, dinàmiques, els encanta jugar, cantar, anar al parc, fer manualitats, .... i necessiten una noia carinyosa, divertida i amb iniciativa, que pugui recollir-les a l'escola i cuidar-les fins al vespre. Espero les vostres respostes. Gràcies!

el 08/10/18 : Hola, necessitem una cangur a Gurb per dues nenes de 3 i 6 anys. Seria per tres dies a la setmana, per recollir-les a l'escola i cuidar-les fins al vespre. Puntualment podrien ser més dies, com també alguns festius de l'escola que cauen en dies laborales o quan estan malaltes. Busquem una noia afectuosa, creativa i que li agradi molt jugar. És imprescindible cotxe propi.

el 27/08/18 : Se necesita canguro para niño de siete años (muy buen niño, se porta muy bien), por causa sobrevenida y por deber atender responsabilidades profesionales.

el 22/08/18 : Cuidar i donar dinar a una nena de 11 mesos i cuidar nena de 7 anys.

el 05/07/18 : Hola, busquem una cangur per cuidar a dues nenes de 3 i 6 anys acabats de fer per algunes tardes a la setmana (entre 2 i 3) i en moments puntuals potser alguna tarda més. S'haurien de recollir de l'escola i cuidar-les fins a les 8. Anar al parc, jugar, ... i dona'ls-hi el sopar. Són dues nenes molt carinyoses, rialleres i divertides, que els encanta cantar, ballar i sobretot jugar, no se'n cansen mai!

el 30/12/17 : Estic buscant una mainadera amable que pugui ajudar a la meva germana amb fills (el meu nebot i la meva neboda), jo personalment visc a l'estranger.
Axel, busca niñera en Gurb

el 26/01/17 : Buscamos canguro para un bebé de 8 meses, 4 días por semana, por la mañana. Entre 1, 5/2 horas al día.

el 06/09/16 : Hola! Busquem una noia carinyosa i divertida per cuidar dues nenes de 1 i 4 anys. L'horari seria als matins, preparar-les i portar-les a l'escola i recollir-les algunes tardes, anar al parc, jugar a casa, ... Tambe poder cuidar-les si algun dia estan malaltes i no poden anar a l'escola.

el 23/07/16 : Hola! Tenemos 2 niñas a punto de cumplir 1 y 4 años. Buscamos una chica por la mañana para prepararlas y llevarlas a la escuela/guarderia y una o dos tardes a la salida de la escuela. Con disponibilidad por las mañanas por si algun dia estan enfermas y los festivos de la escuela.

Tu búsqueda

Girl info

Puedo ayudarte a encontrar aquellos perfiles que más se ajusten a tus necesidades!

Iniciar una búsqueda